Едит: е кур, изпускаш, наистина.
Кой къде учи? (Ork paladin,+ur not welcome)
Re: Кой къде учи? (Ork paladin,+ur not welcome)
Не, влез в НПМГ с биология или химия и ще ти е яко.
-
RuSh_FoR_MoRe
- В момента играе: Fallout 3, Assassins Creed, Crysis, Overlord 2
Awaiting:Assassins Creed 2, Crysis 2, SW:ToR, - Местоположение: Sf
- Обратна връзка:
Изпитите за нпмг минаха
Asus X58 Rampage 2 GENE, HD4770 512MB DDR5, Core i7 920 @ 2.6GHZ, 500GB, 32MB buff, 3x1 GB Corsair Dominator, 750w PS
Whoopty fuckin' doo. ;дNhazUl написа:с биология или химия и ще ти е яко.
Btw, Моридин, на Втора Английска какво й е бе?
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Седми клас ли си бе путьо
И ми вика "you are not welcome",малеее
И ми вика "you are not welcome",малеее
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
И аз това се питам при положение , че в момента уча тамFenrir написа: Whoopty fuckin' doo. ;д
Btw, Моридин, на Втора Английска какво й е бе?
2 вероятности 1) да е дочул нещо от някого или 2) да е учил там докато беше ши*аната директорка
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Остава ми още една година във 2АЕГ.
Кои класове сте? Остава само да се окаже, че ви познавам
edit: Аха, Fenrir е завършил, вероятно не го зная.
Кои класове сте? Остава само да се окаже, че ви познавам
edit: Аха, Fenrir е завършил, вероятно не го зная.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- <GLaDiaToR>
Re: Кой къде учи-Ork paladin,+ur not welcome
Айде да ми го полигавиш, пикльоRuSh_FoR_MoRe написа:ако е малко пишлеме щи отговори че бачка...
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
светът е малък
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
Аааа, имам и аз един познат от това даскало (ма ся завърши:))
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
"В" клас. Ония пропадняци, които най-често можеш да видиш на бесетките с бира в ръка.Mad Hatter написа:![]()
Koй 11 клас си бре Моридин ?
![]()
![]()
светът е малък
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
RuSh_FoR_MoRe
- В момента играе: Fallout 3, Assassins Creed, Crysis, Overlord 2
Awaiting:Assassins Creed 2, Crysis 2, SW:ToR, - Местоположение: Sf
- Обратна връзка:
Да нот уелкоме щото си един гаден комплексар и почти сичките ти мнения са водени от комплекси...Примерно: човека написал кои игри сте си закупили легалнo ,а ти:Sims е игра за пикли(тва ква общо има с темата)
или пък : "@Rush for more - къде съм те затапвал бе?" За тва не мога да си представя грозната ти физиономия, или пък комплексираш нещо друго
?
PS-комплексите не са затапване и ако си мислиш че след като гордо си постнеш за никого потребното мнение, си затапил некой и всяко мнение след тва ше е "ORK Paladin е велик" , те съветвам да се загледаш и замислиш мнооооого внимателно
PS-комплексите не са затапване и ако си мислиш че след като гордо си постнеш за никого потребното мнение, си затапил некой и всяко мнение след тва ше е "ORK Paladin е велик" , те съветвам да се загледаш и замислиш мнооооого внимателно
Asus X58 Rampage 2 GENE, HD4770 512MB DDR5, Core i7 920 @ 2.6GHZ, 500GB, 32MB buff, 3x1 GB Corsair Dominator, 750w PS
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: Кой къде учи-Ork paladin,+ur not welcome
Ахахах и защо не с география? Ще се караме с тебе ей, какво толкова я мразиш тая географияNhazUl написа:Влез в НПМГ, само не с география.
Иначе според мен влез в някое езиково училище, в днешно време е най-важно да се знаят езици. И хич не препоръчвам НПМГ. Там нито се набляга на учене на езици, нито на предмета от профила, който си записал (поне в моя случай). Учителите не са пичове както вика Наз'Ул, а по-скоро ненормалници. Освен това трудно се изкарват оценки, което е възможно да ти преебе дипломата за разлика от други училища, а няма да научиш кой знае повече от другите училища. И измислиха някво тъпо правило вместо да имаш право на 15% отсъствия по съответния предмет да имаш право на 15 неизвинени изобщо в следствие на което трябва да се занимаваш да търсиш бележки. Много ученици така изгърмяха тая година.
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Тея от 2АЕГ...може да имаме доста общи познати, най-вече от 11 клас и завършилият 12ти там
Иван Пешо и Оги ( откАчените ) знаете ли ги?
Иначе, тук е ясно, че всеки или си хвали неговото даскало или не го препоръчва.Та, пичага - всичко е ЧИСТ КЪСМЕТ.Единственото, което ти трябва от гинмазията е да попаднеш на свестна компания, с която да станеш човек и учители, които нито ще те мъчат, нито ще ти пзволят да си баш лайно.Образованието - все тая е, учиш това, с което ще кандидатстваш висше и тфа е, и каквито езици си избрал - за да се води че наистина ги знаеш така и така трябва да ходиш на изпити за сертификати...Късмет ти пожелавам!
Иначе, тук е ясно, че всеки или си хвали неговото даскало или не го препоръчва.Та, пичага - всичко е ЧИСТ КЪСМЕТ.Единственото, което ти трябва от гинмазията е да попаднеш на свестна компания, с която да станеш човек и учители, които нито ще те мъчат, нито ще ти пзволят да си баш лайно.Образованието - все тая е, учиш това, с което ще кандидатстваш висше и тфа е, и каквито езици си избрал - за да се води че наистина ги знаеш така и така трябва да ходиш на изпити за сертификати...Късмет ти пожелавам!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
МГ Пазарджик
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Ахахаахахахахах хахахахаRuSh_FoR_MoRe написа:Да нот уелкоме щото си един гаден комплексар и почти сичките ти мнения са водени от комплекси...Примерно: човека написал кои игри сте си закупили легалнo ,а ти:Sims е игра за пикли(тва ква общо има с темата)или пък : "@Rush for more - къде съм те затапвал бе?" За тва не мога да си представя грозната ти физиономия, или пък комплексираш нещо друго
?
Виж по-долния цитат.Der Meister написа:Ахахах и защо не с география?
Der Meister написа:нито на предмета от профила, който си записал (поне в моя случай).
Ми... Какво да ти кажа, Падалски примерно. е ненормалник, ама тези, които ми се случиха на мен, са страхотни пичове, при които получаваш знания, разбиране по предмета и приятно прекарано време (изключая Величкова, където времето не е особено приятно прекарано, имали сме и двамата математика при нея, ама айде, нали изненадващо ми писа 6). Ти просто не си случил на учители, детеее моооое (*припомня ти атмосферата в часа по немски*).Der Meister написа:Учителите не са пичове както вика Наз'Ул, а по-скоро ненормалници.
Йеарайт. Ся, вие грографите като учите по учебници за задължителна подготовка, ние учим по профилирани.Der Meister написа:няма да научиш кой знае повече от другите училища
Е, да. Това беше тъпо изпълнение. Но ние пак успяхме да измамим системата.Der Meister написа: И измислиха някво тъпо правило вместо да имаш право на 15% отсъствия по съответния предмет да имаш право на 15 неизвинени изобщо в следствие на което трябва да се занимаваш да търсиш бележки. Много ученици така изгърмяха тая година.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Еми Наз какво да ти кажа щом казваш, че по биология и химия е добре значи е така, ти си по-запознат. Просто аз, тъй като не съм доволен от географията предположих, че и при другите паралелки е подобно положението и затова питах защо точно география. Са не знам може и точно при нас да е най-зле положението
- bigboytbh
- В момента играе: с Joomla
- Обратна връзка:
Орк - Паладин е велик! All hail Орк - Паладин!
Видях, че некви хора сте писали, че учите във 2аег.
Аз го завърших през 2007. Като влязох през 2002 там, беше много добро. И въпросната "шибана" директорка беше учителят, заради който си съдрах задника да уча по английски. И имаше ефект. Уважавам я много.
5 години изкарах в хуманитарна паралелка - история и литература. Имах УНИКАЛЕН преподавател по история, Александър Кертин. Той канализира интересите ни, добавяше много информация от него, стремеше се да РАЗБИРАМЕ нещата, а не просто да ги запомним механично. Часовете му бяха най-приятното нещо, което ми се е случвало в образованието ми.
Факт е, че само от моя клас, всеки, който се яви на изпит по история за кандидатстване, го изкара с оценка по-висока от 4. По мое време нямаше матури и такива лайна, приемните изпити на СУ > you.
Математическите паралелки също имаха много силни преподаватели. Химията и биологията, мисля, бяха на ниво - 1/2 изповлязоха в Медицинска академия и наесен ще са трети курс студенти.
И да, 2аег вече не е това. Махнаха директорката и сложиха някаква амбициозна овца, която, разбрах, тотално е разпуснала дисциплината и всеки си прави каквото си иска. И, без да се засягате, ама всеки следващ випуск ми изглеждаше все по-зле и по-зле. Усетих го най-добре като бях 12.клас и си пушех ленив фас. Дойдоха някакви пикли осмокласнички и наизвадиха цигари, а един дори дойде при мен да ми поиска. Явно реши да се прави на мъж и се опита да ме измуфти. Отказах му, погледна ме лошо и си отиде при своите. После групичката се събра около един телефон и си пуснаха на Ъпсурт - Звездата, припявайки на по-драматичните моменти.
Миналата година ходих до училището и.. абе видя ми се променено. Всичко. И ми стана едно такова .. гадно. Запалих един фас във входа на блока до 2аег, ей така за добрите времена. Изпих едно в Дървеното, врътнах се и си отидох. И оттогава не съм се връщал. Не мисля, че ще го направя.
Аз го завърших през 2007. Като влязох през 2002 там, беше много добро. И въпросната "шибана" директорка беше учителят, заради който си съдрах задника да уча по английски. И имаше ефект. Уважавам я много.
5 години изкарах в хуманитарна паралелка - история и литература. Имах УНИКАЛЕН преподавател по история, Александър Кертин. Той канализира интересите ни, добавяше много информация от него, стремеше се да РАЗБИРАМЕ нещата, а не просто да ги запомним механично. Часовете му бяха най-приятното нещо, което ми се е случвало в образованието ми.
Факт е, че само от моя клас, всеки, който се яви на изпит по история за кандидатстване, го изкара с оценка по-висока от 4. По мое време нямаше матури и такива лайна, приемните изпити на СУ > you.
Математическите паралелки също имаха много силни преподаватели. Химията и биологията, мисля, бяха на ниво - 1/2 изповлязоха в Медицинска академия и наесен ще са трети курс студенти.
И да, 2аег вече не е това. Махнаха директорката и сложиха някаква амбициозна овца, която, разбрах, тотално е разпуснала дисциплината и всеки си прави каквото си иска. И, без да се засягате, ама всеки следващ випуск ми изглеждаше все по-зле и по-зле. Усетих го най-добре като бях 12.клас и си пушех ленив фас. Дойдоха някакви пикли осмокласнички и наизвадиха цигари, а един дори дойде при мен да ми поиска. Явно реши да се прави на мъж и се опита да ме измуфти. Отказах му, погледна ме лошо и си отиде при своите. После групичката се събра около един телефон и си пуснаха на Ъпсурт - Звездата, припявайки на по-драматичните моменти.
Миналата година ходих до училището и.. абе видя ми се променено. Всичко. И ми стана едно такова .. гадно. Запалих един фас във входа на блока до 2аег, ей така за добрите времена. Изпих едно в Дървеното, врътнах се и си отидох. И оттогава не съм се връщал. Не мисля, че ще го направя.
- LetteRman
- В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
- Обратна връзка:
OMG ! Аз там учех средното, което не беше чак толкова отдавна... преди година и нещо завърших. Казвай кво учиш, кой ти е класен имате ли гаден даскал... лелееее.elianbg написа:МГ Пазарджик
Иначе ся съм студент във ВТУ град Велико Търново.
...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...