Тъмните му материи

Какво четем
shizo123

Тъмните му материи

Мнение от shizo123 »

Ако някой е чел книгите нека сподели някакви впечатления, мисля да си я купувам
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
robobobo
В момента играе: nishto

Re: Тъмните му материи

Мнение от robobobo »

оръжеен магазин от Zarimex.eu с най-голямото разнообразие от стоки и то на качествени производители. Стоките са от директния вносител за България, и наброяват повече от 4000 продукта на най-ниски цени. Пълна екипировка за ловни и риболовни цели за всякакви условия и необходимата техника за целта. Оптики и наблюдателна техника в разнообразни варианти, както и подходящите облекла и обувки, независимо от сезона и терена.
TheCharmedOne

Мнение от TheCharmedOne »

И моето мнение за книгите не е добро.
awesome

Мнение от awesome »

Може ли да ми предложите заглавие с подобна тематика?
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Ако имаш предвид multi world travel - Chronicles of Amber и до някаква степен Nightlord поредицата на Garon Whited.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
stylish_i

Мнение от stylish_i »

Аз да и много ми хареса! Препоръчвам ти я
carlamariana
В момента играе: pcmania

Мнение от carlamariana »

Здравейте приятели, бих искал да прочета отзивите за прочетените книги, благодаря
Публикувай отговор