Game of Thrones

Какво да гледаме
Публикувай отговор
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Game of Thrones

Мнение от Маце Борко »

High_Voltage написа:Нека това да е "официалната" тема за обсъждане на Game of Thrones, най-новия сериал на HBO, направен по книгите от поредицата "Песен за огън и лед", на Джордж Мартин.

note: дискусиите за първа серия и нататък почват от четвърта страница на темата.

http://unrealityshout.com/files/imageca ... coming.jpg

http://winter-is-coming.net/wp-content/ ... poster.jpg

Трейлъри:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J7JYw5kQg_Y[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8T84d-lRNLs[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PZ5p18wIQEI[/youtube]

Понеже много хора може да следят сериала без да са чели книгите, опитвайте се да внимавате със спойлерите.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: айдееееее !

Мнение от denik »

what is thaaaaaat :shock:

Изглежда яко, задължително ще се види :)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Мнение от blackmaster »

GalinPenev написа:http://nagradite.net/GaLi0ot0 pls i NaTisNi DaI TochKa
Tова да не е бот, някакъв ?!
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

тая книга ми седи на шкафа от средата на лятото и не мога да стигна до нея. Така или иначе - (drool) (wank) (cum) спрямо всякакви фентъзи, особено такова. И с Боромир, който е толкова подходящ за такива роли, че няма накъде повече ! :D
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
darkslayer
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3

Мнение от darkslayer »

Добър избор на актьори, дано не е гавра с книгите. (Както е станало тенденция за повечето филми/сериали по книги.)
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Аз се притеснявам, че страшно много ще го цензурират, being on tv and all. :?
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Търпение не ми остана вече. И за книгата, и за сериала. :x
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
R@Z0R
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Еми, нямам много опит със западните телевизии, та не знам. Ако е така, както ти го казваш, ще е размазващо. :D
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Аватар
Reaver

Мнение от Reaver »

High_voltage написа:
Max Payne написа:Аз се притеснявам, че страшно много ще го цензурират, being on tv and all. :?
Споксимир. Това е HBO. Гледал ли си "Rome"? Ако си, ще знаеш, че го раздават тежко. :D
Rome - не, ама Карнавалът беше такъв голям mindfuck, че само за да го гледаш ти трябваше една малко по-особена нагласа.
A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

HBO са сила в правенето на телевизионни продукции, имат пари и не им пука за цензура, 'шото и без тва 90% от нещата им са AO(18+). Иначе щом са включили двете екзекуции съм спокоен, да видим нататък и най-чудното ми е колко екранно време ще им трябва да разкажат първата книга.

ИСКАМ СИ КНИГАТА!
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
R@Z0R
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

[offtopic]
Много ми е чудно как хората все оставят книгите си по родните домове. Аз първото нещо, което мисля да сложа в куфара, са разните там четива, които съм сбирал с годините. След това идват дрехи и прочие.
[/offtopic]

Еми, пичове, разсеяхте малко притесненията ми, надявам се да не остана разочарован. :)
Докато чакам, ще си взема пак книгата от библиотеката - пресен материал за оплакване заради unfaithfulness. :D
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Omega-x написа:HBO са сила в правенето на телевизионни продукции, имат пари и не им пука за цензура, 'шото и без тва 90% от нещата им са AO(18+). Иначе щом са включили двете екзекуции съм спокоен, да видим нататък и най-чудното ми е колко екранно време ще им трябва да разкажат първата книга.
+1 (и -1 за Sex and the city, но той е насочен към друга публика)
В пъти по-добри са от от Lost, Prison break и останалите популярни сериали ( лично мнение).
И още нещо:
BO takes the task of bringing George R.R. Martin’s bestselling epic fantasy series, Game of Thrones, to the small screen quite seriously. Witness: Dozens of staffers sewing and embroidering Medieval-style dresses, hand-crafting chain mail, drying and aging fabric, and hammering armor. A crew member spending an hour meticulously skimming a lagoon before it could serve as the setting for a talk between Lord Eddard Stark (Sean Bean) and his wife, Catelyn (Michelle Fairley) — and this after set designers found the perfect tree in the middle of a Northern Ireland forest, painted it white, and dressed it with red leaves. In pouring rain. In ankle-deep mud.
Епизодите в първия сезон ще са 12. По един час на епизод = 12 часа. :Р
Пилотния е два, така че 13 :P
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
R@Z0R
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Еее, таман си препрочитам книгата. :D Ще ми бъде прясно, значи.
Наистина умопомрачителен. Чакам го с нетърпение.
Аватар
Дади
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

/me jumps on the bandwagon

Книгата definitely е плашещо добра, в скоро време ще седна и другите излезли от поредицата да ги прочета (а шефчето-писателче да си седна на дупарата и да ги довърши . . . ако обича :oops: )

Стискам палци сериалът да е добър - адски много ни трябват читави фентъзи и сай-файове, които да наберат сила, да оберат парички и да покажат, че има заинтересовани хора, и че от това могат да се печелят пари :D
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

Omega-x написа:HBO са сила в правенето на телевизионни продукции, имат пари и не им пука за цензура, 'шото и без тва 90% от нещата им са AO(18+). Иначе щом са включили двете екзекуции съм спокоен, да видим нататък и най-чудното ми е колко екранно време ще им трябва да разкажат първата книга.

ИСКАМ СИ КНИГАТА!
Заеби екзекуциите... Аз не виждам как ще представят какво се случва с Дани освен ако не я състарят малко.
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
Аватар
R@Z0R
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Всички герои в сериала са състарени с по 2-3 годинки, за да е по-реалистично
Wait, wut? :shock: В книгата си е достатъчно реалистично, мерси. Поне по средновековни мерки.
Иначе да, едно, че актьорите са стари, второ, че ще имат законови проблеми, ако направят 14-годишни деца да вършат такива бруталии. Проблема с възрастта е досаден, но неизбежен и човек - ще, не ще - се примирява.
Аватар
Jedi Knight
Mass Effect
Обратна връзка:

Re: Game of Thrones

Мнение от Jedi Knight »

Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
Аватар
Jedi Knight
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

Z-Rock
Аватар
Дади
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Ааааадски ме кефи кастингът. Адски. :D Освен това застаряването на всичките главни герой (добре, де, лапетиите) е много мъдра постъпка, въпреки частичното ми разочарование от белокосковата възраст :oops:
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Дади написа:Ааааадски ме кефи кастингът. Адски. :D Освен това застаряването на всичките главни герой (добре, де, лапетиите) е много мъдра постъпка, въпреки частичното ми разочарование от белокосковата възраст :oops:
Изображение

Иначе тва сигурно е сериалът с най-много хайп :)
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Публикувай отговор