Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 27 Юли 2011 21:14
странното е обаче , че доста по-брутални от хуманна гледна точка експерименти са правени в действителност с реални субекти , навярно особено в прохождащата психология и хирургия , а пък военните експерименти и тестването на начините им за набавяване на информация и третирането на пленници вече си е плашещо.
сигурно сте чували за този експеримент : На еврейско семейство(мисля , че бе) в продължение на x брой дни им описвали собствената им смърт , как ще дойдат и ще им прережат вените докато са с превръзка на очите , та след x брой дни докато са били с превръзки на очите посипали топла вода върху китките им те навярно са асоциирали това с реално случващо се убийство и резултат е смъртта на субектите въз основа на сигурността им в собствената им смърт. ПС предоставената информация за експеримента беше интерпретация на твърдението на учителката ми по психология ,не нося правна отговорност в случай на недостоверно съдържание.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 28 Юли 2011 18:22
Джунейд написа: Трябва Никълъс Кейдж маратон да си направя да бтв би било яко
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Shamancho
|
|
В момента играе: LoL
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 01 Авг 2011 16:43
|
|
|
|
|
HristoBG
|
|
В момента играе: GTA IV, GTA San Andreas
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 11 Авг 2011 22:28
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 13 Авг 2011 22:06
Shamancho написа: това определено заслужава внимание, а не баналните и до болка познати филми като реквиема дето христо го е постнал.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 14 Авг 2011 13:10
The Patriot - заслужава си
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 16 Авг 2011 17:53
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 18 Авг 2011 15:33
Shamancho написа: EcTeTa написа: Интересно. Май филмът,който съм гледал с Броуди е някакъв remake http://zamunda.net/details.php?id=265888&hit=1Еdit: Гледах го германския... remake-ка е доста слабв сравнение с него Ако ти е интересно, прочети за истинския ескперимент: http://www.prisonexp.org/Гледах трейлър на американската версия и ми стана интересна тема. Прочетох доста лоши ревюта за него, разбрах, че немският оригинал бил доста по-добър, но като че ли най-интересно ми бе да прочета за истинския експеримент. The Adjustment Bureau на мен ми хареса много. Единственото нещо, което не ми хареса бе, че нямах мацка до себе си, с която да го гледам, понеже филмът бе доста романтичен. Но не от блудкавия тип романтика, а една доста интересна история за любовта между двама души.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Shamancho
|
|
В момента играе: LoL
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 22 Авг 2011 16:05
MetalGearRex написа: Ако ти е интересно, прочети за истинския ескперимент: http://www.prisonexp.org/................ Благодаря за сайта
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 22 Авг 2011 23:31
Brotherhood of War гледах днеска. Един от малкто филми посветени на войната в Корея. Може би най-хубаото е ,че филмът е изцяло за корейците, не американците да се появят в 30-тата минута и да узурпират екрана. Актьорската игра беше на много добро ниво (поне според мен). Въобще едно много стойностно преживяване.
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 29 Авг 2011 23:48
|
|
|
|
|
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 30 Авг 2011 08:26
touch написа: Bad Teacher си заслужава. На това смислен филм ли му викаш? Че си е свежа комедийка никой не го отрича. Но пак не спада в графа "Смислени".
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
|
Nookni
|
|
В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 30 Авг 2011 09:08
___________________________________ My philosophy is things are just as wrong as they seem I believe it's gonna end this way, atrocity Do you believe in love? Like I believe in pain? Nobody died for you, somebody pray for me!
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 11 Сеп 2011 01:04
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 11 Сеп 2011 09:58
touch, не разбираш ли, че ако не ти дойде да хванеш ножа и да си прережиш вените - филма няма да е смислен? не поствай тъпи филми като final destination в тема за смислени филми
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 11 Сеп 2011 23:20
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 11 Сеп 2011 23:54
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 12 Сеп 2011 01:04
Така ще ти влезна във темата на тебе, че през устата ти ще излезна.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 21 Сеп 2011 13:47
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Смислените филми Публикувано на: 21 Сеп 2011 22:43
zerocool написа: ВЕЛИК ФИЛМ!
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|