Еми човек, аз принципно съм крайно либерален и прогресивен, но дори на мен тея пишман прогресивни хиперинклузивни изгъзици ми идват доста в повече и по-скоро ми мязат на
cultural appropriation... чак пък чернокожа Фрингила, черни дриади/елфи, после да коментира че се била допитала до полските си приятели (щом говорят с нея мога да си представя колко представителна извадка са) дали смятали че полската култура можела да се редуцира до цвета на кожата и те, моля ти се, единодушно отговорили "господи, надяваме се не".
Yeah right
Това по-скоро е ебати жалкия опит да се изтъкне като ебати толерантната и промотиращата инклузивността в индустрията като същевременно редуцира комплексността на културата както в света на Вещера, така и в нашия. И в бозата която се оказа
GoT се акцентираше излишно много на педерастията и други неща, които не бяха толкова силно застъпени в сорса, но дори през ум не мина на
D&D да посегнат на чувството за автентичност на главните герои... и то само и само за да покажат че едва ли не "кво пък, ще кажеш че това че Джон в книгата не мяза на мексиканец е най-определящото за персонажа му".