Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL)
Публикувано на: 06 Фев 2012 02:35

Ранен постоянен ганк и печелене на играта преди 30-тата минута бе дебил.
Триндамира се нахранва винаги, но Майстора му е спукана работата, ако се пазиш и го трепеш. 2 пъти го убих днеска и играта му свърши.
А скапания Трин ако имаше един грам мозък щеше да се усетиш, че като му пусне един човек Умората, втори като го стънне, и барона да беше на негова страна като пет нямаше да го спаси.
Постоянен ганк/харас човек в джунглата и пазене. За месец нищо ли не научи? Така им се влиза анално, а не като ми пишеш тъп коментар, питаш за всеки елементарен детайл, дето го има по десетки сайтове в нета и се оплакваш като скапана Цензура. Всички сме минали през EloHell, но не ни виждаш да ревеме като свине с разпорен корем.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2012 02:39

триндата или по-скоро ултимата му най-лесно се контрира с герой, с когото можеш да nuke-неш набързо - поне с моя опит се сещам за един такъв - LeBlanc. Q->W->ultimat и триндата умира преди да се е усетил да си пусне улта. Другия вариант е да му лепнеш нещо с дълготраен ефект докато ти бяга с улта си - я ignite, я да го напърдиш със Singed или нещо такова. Или с Brand. Това ако бяга. А иначе 1вс1 има доста герои, които го изяждат. Sion, да кажем.

Мастър Хуя е на малко кръв по принцип и може да се nuke-не също.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 06 Фев 2012 09:57

Master Yi и Tryndamere са изкючително нуубски герои, които всеки с грам мозък знае как да им удари контрата - я с exhaust, я със някой стън, или кое да е сс. Най-голямата контра на Trynd е GP - ни му дава да фарми, ни може да му скочи (като те slow-не пускаш втората), ни може да ти избяга. Мастера е още по-лесен - вкараш му малко по голям дмг и няма какво да направи, освен да се опита да избяга.

За FPS-а - изключи сенките, свали ефектите на медиум, махни vertical sync и смени FPS на Benchmark.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2012 10:57

ex1s7 написа:
dr_gilotin написа:
2xD. blade > Boots >HP steal> IE > армор / резист/HP.

Dat build... makes me wanna cry :<

:Oooops:

Нямам загуба с DPS-Wucong, много съм доволен от билда си.

Относно това да те кара да плачеш, нали знаеш че според съперниците и отбора се прави различен билд, та не знам защо предлагате билдове, като те зависят изцяло от дадена игра.

ГъгнПланк е контра на много герои, мразя го, защото спами сами 1 скил и това си е, ретард герой.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2012 13:26

Не може да инста локнеш и да кажеш "Аз ще играя дпс маймуна". Относно build-овете, които предлагам - не съм казвал прави това а след това - онова. Никога не играеш срещу едни и същи герои, трябва да знаеш във всеки един момент кой итем ще те обагодетелсва най-много. Не трябва да влизаш в игра мислейки си "Сега ше напрая ей това", трябва да имаш предварително подготвени опции за всеки път когато се прибереш в базата.

Gangplank може да се контрира по толкова много начини, колкото е броя на героите, които контрира, така че е що годе балансиран (особено сега като махнаха мастерито за крит шанс).

Профил WWW

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2012 13:52

Обожавам когато всички започнат "omg this is nub champ" ВСЕКИ герой може да бъде ОП АКО бъде нахранен като свиня. И няма нуубски герои - има такива които можете да играете и такива които не можете.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2012 14:14

Данте, какво стана с опцията, за която се говори вече около 5 страници?
Да си намериш приятели, с които да играеш?

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2012 14:34

Insta-lock ?!? Все едно не сме играли :), винаги се разбираме кой какво ще играе е все пак затова играя само с приятели.

Относно листа, ми.. Никой не ме е канил, а и сега бях в сесия и не играех много много :)

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 06 Фев 2012 22:17

and so it has begun
dante has felt the wrath of lols matchmaking :lol:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 06 Фев 2012 23:43

Dante написа:
Добре бива, бива да съм нууб, да съм слаб, да съм идиот, но чак толкова не съм.
Десет. Поредни. Загуби.

Spoiler for :

Тази игра се ебава с мен. Просто няма абсолютно никакъв начин да не е нарочно. ДЕСЕТ поредни игри играя с някакви извънземни прота, които има над 200-300 победи повече от мен, а от моя отбор са най-големи и безполезни олигофрени. ОПИТВАМ се да правя нещо, а моя Гангпланк, който е 3/12/4 ме псува, че ще ме репортне и ще ме баннат за 3 месеца, защото фармя, а не ходя да бия кулата с него, докато целия противников отбор е жив.

Напускам.

Като искаш да си в тийм с добри, ако си в EU West ме намери да играем от един тийм :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2012 00:10

Абе ти не разбра ли, че сам няма да я бъде? Трябва да си намериш приятели и да цъкаш с тях...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2012 01:01

скоро :D

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 07 Фев 2012 01:21

данте, падаш щото не си на Уеста бате :lol: онез руснаци с хакове за кофи играят :!:

edit : влад, тури си некви руни бе, гледам, че си стигнал 20-то ниво :Д

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2012 01:29

аз ти казвам, надигай още 3 лвл-а и се кефи на живота после :lol: с 30лвл е най-фън особено като те пусне ти със 150 победи вс някой с 1к+ :lol: а тва да цъкаш 27лвл без руни още, без коментар ...

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2012 02:19

Ееее... поне си клал няколко човека и не навсякъде си фиидър.
Аз съм имам поредица от 16 загуби.
Като мразиш фиидъри, играй Доминиъна. Вие тука в ПЦМ сте гати леджит ДОТА играчите.
П.С. Хамелеоне, кефи ме листа ти. Продължавай все така.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2012 02:30

Е то кат направиш 2-3 поредни загуби от там лесно стават 10... Rage-а пречи яко.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2012 10:51

Гоше, аз съм 20-ти лвл от 2 седмици. Киснем си на Враца и тука играта ми дава оня ерор, дето се оплаках на предишната страница от него, ама никой не ме отрази :cry:
Руни ще слагам, просто трябва да сбера едно 12к сигурно за тях и да не си взимам никакви герои. А аз, бидейки сравнително нов играч, ме влече да пробвам нови герои и да си пръскам парите за тях.

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2012 11:20

Мерси, Сабака! :D

Ее, разбирам :/ дано го оправиш някакси тоя ерор ебаси; ахах и аз бях така с героите, само да събера малко ИП и веднага исках да ги похарча на нов герой дето дори и може да не играя :Д ама сега като се задомих ( :oops: ) с Акалито и й събирам рунки, взех си BloodMoon скина даже, преди няколко седмици :lol: и общо взето не си и помислям за нови герои :twisted:

бтв, аз вчера влязох за малко из ийста че съм с 2,1к ИП и още хилядарка ще си отворя и там Акалито да разцъкваме заедно, но мн саднах от 7лвл matchmaking-a :lol: -> единия от отбора ни излезе от играта, други 2ма фийдваха сякаш живота им зависи от това и се паднахме срещу 3ма ветерана, които са си направили нови акаунти да пвнат нуубс. :lol: :roll: отказах се от 2ра игра лол

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 07 Фев 2012 12:02

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2012 12:20

ахахахах мн добро :lol: :lol: :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost