Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 18 Яну 2012 12:07
за тези в EAST, търсете ме като Traktorizer
в уест съм goat worship, но там почнах преди няколко дни с Хамо и съм 2-3-4 лвл, и ми е тъпо. нямам купени герои и т.н.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 18 Яну 2012 13:05
И мене ме пишете - Jorix в West. Ама до края на сесията, сиреч още 2 седмици поне, едва ли ще играя
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 18 Яну 2012 13:32
Autopsy написа: Frater VLM - Frater VLM - [WEST]

___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 18 Яну 2012 14:46
Autopsy - DarkHowl22 - [WEST] Metr0to - atisas2 - [WEST] Reaver - Aelan - [???] pcultimate - Militus - [US], [EAST] guitar23 - InFamousBG - [???] bu5t3r_ - bu5t3r - [????] dr_gilotin - bullethead - [WEST] <--------- EAST
LieutenantColonel - Wounds [WEST] Sabaka - Smochevski - [WEST] The Chameleon - raggnarokh - [WEST] Frater VLM - Frater VLM - [WEST] Firzen - Aarduil[i] - [WEST] SalamandeR - [i]roshk0- [WEST] {SuPa-1337-Killa} - ElianBG - [WEST] ex1s7 - eX1s7eNce - [EAST] Yeah! - Deafness - [WEST] soules - Soulblinded - [EAST] odojitoo - OdojitoO - [EAST] R@ZOR - 1.bRaZnach - [EAST] 2.Braznach - [WEST] Quirk - 1. Quirkz - [WEST] 2. Quirkbg - [EAST] Dante - Neuromancer42 - [EAST] Матемагьосник - Gargleblaster - [WEST] GJ Добра работа обаче ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
ahala2
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 18 Яну 2012 15:10
Aз се чудя дали си струва да си купя Talon Пиша се afala2 и играя в EAST. Aз съм 23 левъл, сега като си купя героя мисля да започвам да вземам и руни но не знам от къде да гледам какви руни да копувам.Ако някой знае сайт, където пише какви руни да се вземат (освен http://www.mobafire.com) да даде само един линк ще съм много благодарен 
___________________________________ Пишка за вас.
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 18 Яну 2012 15:33
ahala2 написа: Aз се чудя дали си струва да си купя Talon Не е лош, но има и по-опасни assassin тип персонажи от него. ahala2 написа: Ако някой знае сайт, където пише какви руни да се вземат (освен http://www.mobafire.com) да даде само един линк ще съм много благодарен  http://www.solomid.net/guides.php?g=5693SalamanderR написа: А относно билдовете в mobafire.. Преди като се ровех там ми направи впечетление, че доста шитави билдове са на 1во място, не знам дали още е така. Така е. Четете guides от SoloMid.net. Там поне featured guide-овете се пишат от competitive ниво играчи, които играят LoL for a living. Ако на някой му се занимава повече и се е зарибил, може да погледне и livestream-ове. От тях се учи много повече от guide-ове. [link 1: Counter Logic Gaming][link 2: Team Solo Mid] От утре (19.01) до неделя (22.01.) ще се проведе IntelEM Global Challenge: Kiev tournament-a с няколко големи отбора, и също ще бъде stream-нат. =)
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 18 Яну 2012 16:32
Това е най-добрия сайт за гайдове и всякакви неща свързани с LoL Wounds е на East, както и Sentry(aelan)
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
Матемагьосник
|
 |
В момента играе: league of lamers, the incredible machine, h3, MTG, шах... и тетрис.
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 18 Яну 2012 22:19
Съгласявам се за Лийгкрафта, че е добър, а ето тука има доста забавни (и верни) картинки: http://elohell.net/
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 20 Яну 2012 03:24
Е guide-a дето ти дадох обяснява точно това.  Както и да е, прехвърлил си 20-ти лвл и без друго; купувай само tier 3 руни. Не знам какви персонажи основно играеш, но голяма част от най-смислените се припокриват за голям спектър от герои. От Marks (червените) ще покриеш най-голям спектър от нужди с:Magic Pen: 410 IP. За всички персонажи, базирани на Ability Power. Armor Pen: 410 IP. За jungler-и, tanky DPS и ranged Attack Damage carry персонажи. От Seals (жълтите) ще покриеш най-голям спектър от нужди с:Scaling Mana Regen: 205 IP. Доминантната част от Ability Power персонажите разчитат на mana. Flat Armor: 205 IP. Задължително за jungler-и. Почти всеки ги ползва и за tanky DPS и ranged Attack Damage carry. От Glyphs (сините) ще покриеш най-голям спектър от нужди с:Flat Magic Resistance: 205 IP. (Алтернатива са и Scaling Magic Resist). Много персонажи имат депресиращ magic resistance без предмети, а магове в играта има бол и особено в mid game диктуват какво се случва по картата. Значителен процент Ability Power персонажи разчитат на burst. Тези руни помагат. От Quints (големите кафяви) ще покриеш най-голям спектър от нужди с:Flat Ability Power: 1025 IP. Както споменах, Ability Power персонажите разчитат на своето БУМ. Тези Quint-ове ще подсилят твоето БУМ възможно най-отрано, вероятно ще помогнат с farm-a ти и като цяло ще направят живота ти на mid (или top) по-лесен. Някои от support-овете - sustain support-овете по-точно (Soraka, Sona, с уговорки Taric) - също печелят от такива Quints. Armor Penetration: 1025 IP. За jungler-и, tanky DPS и ranged Attack Damage carry персонажи. От Armor pen има смисъл през цялата игра; всички персонажи имат armor и качват armor с течение на мача. Jungler-ите пък ги ползват за да имат нужните им 12 armor pen, слагайки на червените руни attack speed или други варианти. ================ Ужасяващите цифри (бърза сметка):Комплект AP: 3xAP quint, Mpen red x9, Manaregen/lvl x9, flat MR x9 = 10455 IP Комплект AD: 3xArp quint, Arpen red x9, Armor x9, flat MR x9 = 10455 IP
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 20 Яну 2012 06:00
За мид героите са нужни ap per level жълти и сини, ако знаеш какво правиш и джунглата е достатъчно умен да ти оставя синия бъф няма да имаш нужда от мана реген. За кери се взимат flat dmg quint-ове; също така за някои jungler-и са нужни attack speed червени.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 20 Яну 2012 13:26
В момента върви Група Б на IEM Kiev турнира, ако на някой му се гледа. http://clgaming.net/live/6341-esl-lol
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 20 Яну 2012 14:18
Firzen написа: В момента върви Група Б на IEM Kiev турнира, ако на някой му се гледа. http://clgaming.net/live/6341-esl-lolНа всички ли ви го дава 450+ с лоша графика ?!? Предните турнири бяха с по-добра резолюция... Относно турнира Фанатиците мачкат поне от това което съм гледал...
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 20 Яну 2012 15:31
fnatic обаче не успяха да се класират за този турнир. Биха ги Moscow 5, които поне за момента се представят много над останалите в Група Б.
Качеството на stream-a е ниско, да. IEM-ците май искат пари за хубавото качество
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 20 Яну 2012 16:01
Данте, аз пък ще ти предложа вместо да се чудиш какви герои и руни да си купиш, да си направиш нов акк и да продължаваш да правиш нови акаунти докато не видиш, че не ги газиш супер много и имаш повече опит с всякакви герои/предмети/контри/тактики и т.н. в играта; мисля, че си надигал прекалено голям лвл за 0 време и сега ще те газят из игрите с 20+ лвли, това го казвам от малкия опит дето цъкахме, може и да греша и да си газиш принципно нз; но все пак ако наистина мислиш че K/D ratio-то ти е прекалено негативно -> нов акк и газиш набс 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 21 Яну 2012 12:25
Мен системата за подбор малко ме бърка, защото имам 9-10 последователни победи и това значи, че сега играта ще ме мята срещу всякакви копелета да ме газят 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 21 Яну 2012 12:46
Листа е на съседната страница и е модифициран леко @Strain - Yeah it's called MMS 
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 21 Яну 2012 13:09
Btw, никът ми е Avtogol и съм в East
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 21 Яну 2012 13:13
Купих си LeBlanc. Много ме мразят с нея 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 21 Яну 2012 15:21
@Dante - за мен победа = удоволствие и ако цикленето на 1 герой ще ми донесе победа - I don't mind ! :]
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 21 Яну 2012 23:16
ok cool ma to igrata taka ili ina4e e bezsmislen ciklej -- mislq 4e skoro 6te se prevyrna v demigod s akali
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|