06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2695 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Заглавие: Re: E3 2019 (+ Google's Stadia Connect and EA Play)
Публикувано на: 09 Юни 2019 23:49
Ех, нямаше AoE 4, но MS ни заляха със сума ти други игри.
AoE 2: DE изглежда страхотно
Появата на Киану в/ за Cyberpunk 2077 беше супер неочаквана
Изненадан съм, че ще правят публични тестове на XCloud още сега, очаквах да е по-късно. Имам чувството, че стрийминг-а, който ще предлагат MS ще е по-добър от Stadia във всяко отношение.
Тийзването на Scarlet беше яко, чакаме сравненията с PS 5
И разбира се- приключиха с Halo: Infinite. Жалко, че не показаха геймплей, но като цяло ме накефи. Отново са направили трейлъра, така че отначало да се чудиш какво гледаш Най-накрая показаха новата визия на Мастър Чийф и съм доволен. Изглежда доста по-beefy и наподобява доста старите дизайни. Напомня ми много на костюма от едно от live action филмчетата, ще постна по-късно сравнение в темата. Въпреки слуховете Steve Downes и Jen Taylor се завръщат в съответните им роли, а музиката беше леко променена версия на някои от класическите тракове. Ако са успели да накарат Марти О'Донъл да се завърне ще бъде велико
Публикувано на: 10 Юни 2019 11:01
От Microsoft конференцията новите(за мен) игри, които изглеждаха интересно за мен бяха Bleeding Edge, Tales of Arise, Creature in the Well и Way to the Woods.
Интересно е, че PSO2 най-после ще излезе официално на английски.
Elden Ring може и да е интересна, но без никакъв gameplay няма много смисъл да се говори за нея.
Малко е разочароваща конференцията, тъй като имаше доста фокус на tech и бизнес и не достатъчно към анаунси на нови игри, и това, което беше анонсирано беше с някакви cinematic trailer-и, а не с gameplay.
В по-общ план е интересна липсата на присъствие на две RPG-та, които се очакваха да бъдат разкрити на това e3 - Fable и Starfield.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 10 Юни 2019 13:29
Императора написа:
кара ме да намразя CDPR че тръгнаха по пътя да се правят на интернешънъл рок звезди вместо да си останат "ония поляци които се появиха от нищото, вадейки изненади след изненади, с които шашнаха света".
Веднъж бях говорил с един индиец, който ми обяснява за подобно отношение на британците към тях. Един вид му казват "вие да си останете индийци, спиритуални хора, неопетнени от корупцията на парите и политиката, с чисти души и близко до природата", и така нататък. А индиеца го разбира "вие да си останете бедни, ние да взимаме всичките пари". Един вид английското фетишизиране на спиритуалния индиец прави така, че индиеца си остава беден, и не му се дава да се развива. И твоето фетишизиране на средния бизнес в гейминг индустрията не дава на едно успешно средно студио да се развие като голямо такова. Ако ги обичаш, позволи им да растат.
Croteam или Piranha Bytes бяха такива средни студия, които реализираха успех, и не опитаха да растат. Вместо това загниха. Larian Studios реализираха успех, и веднага почнаха да растат. Купиха студио в Русия и друго в Канада, утроиха си работниците. Много им се радвам. Ако искрено харесваш CDPR, радвай се, че растат.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
Sentry
Публикувано на: 10 Юни 2019 14:08
Императора написа:
че Fable не беше ли тотално компрометиран като франчайз още преди години? На кой изобщо му пука за него сега?
На всеки, който се интересува от third person RPG-та? Ако въобще може да се говори за някакво "компрометиране" то е защото се опитаха да издоят IP-то с един куп игри, които нямаха нищо общо с основната идея на franchise-а. Ако се вярва на слуховете Fable 4 ще е доста амбициозен проект, който връща поредицата към корените и и като developer се спряга Playground Games като това ще е първия им не-racing проект и предвид на нивото на качеството на Forza Horizon е интересно да се види какво могат да направят в друг жанр.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Sentry
Публикувано на: 10 Юни 2019 16:59
Bethesda конференцията... Ghostwire Tokyo изглежда интересно. Deathloop... може би. Всичко друго беше или старо или яко meh.
Devolver Digital беше fun от към концепция и показаха Carrion, което e игра, която я чакам отдавна, ама нищо интересно иначе.
the_presator
Публикувано на: 10 Юни 2019 17:10
Все още не съм гледал Bethesda, но всички казват, че конференцията им е била отчайваща
The PC Gaming Show започва от 20:00 и сега се сетих, че има (минимален) шанс изненадващо да покажат AoE 4:
Публикувано на: 10 Юни 2019 21:24
The PC Gaming Show беше пълна противоположност на MS- показаха геймплей за почти всички игри Малко по-късно ще постна трейлъри на нещата, които ми направиха впечатление.
Убисофт започват от 23:00, но аз лично не мисля, че ще представят нещо интересно. Не ми пука за AC вече, а и беше потвърдено, че Beyond Good and Evil 2 ще липсва, което е леко тревожно.
Square Enix са от 4:00 сутринта и съм любопитен да видя Avengers играта, по която Crystal Dynamics работят от няколко години. (RIP Legacy of Kain, never forget, never forgive!)
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10978 Местоположение: София
Публикувано на: 10 Юни 2019 23:47
От всички тези игри... единствено Borderlands 3 ме вълнува
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
the_presator
Публикувано на: 11 Юни 2019 06:00
Помощ, бях облъчен от смъртоносна доза JRPGs. Не ми остава много време
Предполагам, че FF феновете са се накефили на макс... защото имам чувството, че 1/3 от конференцията им беше за FF игри Беше малко досадно от публикатa да викат като луди за всяка дреболия
Tbh не показаха нищо, което да ме интересува.
Аvengers играта... беше смесена работа. Най-големият "шок" беше, че това е ще е интерпретация на персонажите от комиксите, а не филмите, с което всичко беше доста странно. Доста хора се чувстват по същия начин. Визията на персонажите... иска ти се да приличат на тези от филмите и намираш прилики, но са някак си "грешни"... Музиката също беше голямо разочарование, очаквах поне главната тема от филмите да започне да бумти, но уви. Лошото е и, че засега няма много дейтали. Уж ще има кампания и показаха малко кътсцени и някакви скриптиран "геймплей", но пък после говореха само за мултиплеър ко-оп и как играта щяла да получава в бъдеще безплатни нива и играеми персонажи.
Нещата ми намирисват сериозно на live/ game as a service bs, което ако се окаже вярно съм твърдо пас. Когато казаха, че няма да има loot boxes и p2w mtx всички се скъсаха да викат и ръкопляскат Докъде я докарахме...
Изненадващо е и колко посредствено звучат персонажите, при положение, че са успели да наемат едни от най-добрите озвучители в индустрията...
Spoiler for Nightmare Fuel:
Публикувано на: 11 Юни 2019 10:12
От PC Gaming Show интересни ми бяха Songs of Conquest, Unexplored, Maneater, Solar Ash Kingdom, Cris Tales, Chivalry 2, El Hijo, Mosaic. И Remnant, но тая игра съм я купил още като излезе възможността за купуване, така че играта не показа нищо ново за мен.
От Ubisoft - Watch Dogs: Legion изглеждаше интересно, както и Gods & Monsters, но за нея нямаше gameplay и е трудно да се каже. Добре, че не показаха нищо от Beyond Good & Evil 2, че на тази игра ще и трябва известно време да се повари преди да бъде готова според плановете, които имат за нея.
Sentry
Публикувано на: 11 Юни 2019 13:47
От Square Enix FF7 remake-ът изглежда добре, но трябва да си фен на оригинала за да го оцениш по какъвто и да е начин според мен. Oninaki всъщност е може би това, което беше най-интересно от цялата конференция. Outriders изглежда интересно, но няма достатъчно детайли. Avengers беше голям фал с това, че не показаха абсолютно никакъв смислен gameplay и не дадоха никакви детайли за него. Честно казано ми харесва, че лицата на героите не са от филмите. Интервюто с voice actor-ите беше напълно малоумно.
the_presator
Публикувано на: 11 Юни 2019 14:05
Bethesda at E3 2019: -Here's some mobile games that shouldn't be presented here! -We're updating our live service crap to make it resemble functional games! (crowd goes wild for Fallout 76 NPCs and battle royale ) -Here's Doom Eternal, please love us!
Публикувано на: 11 Юни 2019 14:12
Ghostwire Tokyo не ти допада като идея?
the_presator
Публикувано на: 11 Юни 2019 14:16
Идеята е ок, но трейлъра ми беше мех и не казаха нищо конкретно, което да ме заинтригува. Може би след като покажат геймплей...
Публикувано на: 11 Юни 2019 14:50
Мда, щеше да е хубаво да има gameplay.
Sentry
Публикувано на: 11 Юни 2019 15:08
the_presator
От PC Gaming Show интересни ми бяха Songs of Conquest, Unexplored, Maneater, Solar Ash Kingdom, Cris Tales, Chivalry 2, El Hijo, Mosaic. И Remnant, но тая игра съм я купил още като излезе възможността за купуване, така че играта не показа нищо ново за мен.
Струва ми се, че най-интересните игри бяха показани на The PC Gamer Show. Единственият минус беше, че към повечето беше лепнато Epic Games Store логото накрая >.>
Noir игра за създаването на вселената
Тази изглежда супер забавно, много ме кефи идеята:
Rebellion представиха нова Nazi Zombie Army игра, голям фен съм на предишните и я очаквам с нетърпение... ако изобщо се появи в Стийм
Chivalry 2 изглежда адски дървено и с ужасен hit detection. Мисля, че Torn Banner я изкараха 2 little 2 late, особено при положение, че ще излезе след около една година и ще бъде Epic Games Store ексклузив за още една. Tbh имам чувството, че ако не е било финансирането от Epic Torn Banner вече нямаше да съществува. Mordhau says hello
Sentry написа:
От Square Enix FF7 remake-ът изглежда добре, но трябва да си фен на оригинала за да го оцениш по какъвто и да е начин според мен.
Това го усетих много здраво, когато публиката откачаше при показването на персонажи или кастването на разни умения, а aз си нямах представа какво се случва
Публикувано на: 12 Юни 2019 04:09
Императора написа:
Реакцията ми след изглеждането на трейлъра: Осезаемо датирана графика и голяма дървеност. И това го казвам като човек, който в никакъв случай не се счита за разглезен специално по тези параграфи. Сигурен съм че историята, lore-a, героите ще са супер, както се очаква от този франчайз, но това няма да е ААА игра. Просто няма как да бъде с това визуално оформление.
A трябва ли да бъде AAA игра? В последно време като че ли има повече минуси, свързани с този статус, отколкото плюсове. Ако историята и персонажите са добри бих преглътнал дървенията и ок графиката. Така тъкмо няма да има някакви нереални системни изисквания
Edit: На PC винаги може да ползваш ReShade, с която значително се подобряват игрите във визуално отношение
Публикувано на: 12 Юни 2019 07:33
Според мен изглежда добре, с изключение на това, че е first person, но това си е мой проблем.
P.S. "Конференцията" на Nintendo всъщност имаше невероятно много интересни неща.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения