В тоя форум вече няма даже с кого да се заядеш
- Kaiser Kar
В тоя форум вече няма даже с кого да се заядеш
Няма с кого да се заядеш вече. Социалните мрежи ни отнеха форумите.
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
- krriiissss
- В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
Re: В тоя форум вече няма даже с кого да се заядеш
Защо си регистриран чак 2012г???Serious Sam написа:![]()
![]()
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Имах проблеми със стария акаунт в следствие на разни ограничения от страна на тогавашния админ. Нещо му се дръвчех за аватара и ми праснаха една рестрикция. Оправиха се де, ама вече бях направил този и не ми се връщаше към стария. Мога да направя разни врътки и да ги слея, ама малко ме мързи.
¯\_(ツ)_/ ¯
-
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Нефелни кифладжии като теб за какво да ги заядешKaiser Kar написа:Няма с кого да се заядеш вече. Социалните мрежи ни отнеха форумите.
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Ни иде да ти еба майката, щото не знам ква крава точно ще излезе, нито пък си достатъчно интересен, че да те препсувам персонално.
Пас.
![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
От социалните мрежи ползвам само тикток и youtube, ама и двете са тъпня и нямат нищо общо с форума 

- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Елате в политическия форум, има толкова за какво да се заяждаме. Аз мога едновременно да защитавам анти-руска и анти-американска теза, ляво-либерална и дясно-консервативна в зависимост от предпочитанията.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
- krriiissss
- В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
От коя година ти е оригиналният акаунт?Serious Sam написа:Имах проблеми със стария акаунт в следствие на разни ограничения от страна на тогавашния админ. Нещо му се дръвчех за аватара и ми праснаха една рестрикция. Оправиха се де, ама вече бях направил този и не ми се връщаше към стария. Мога да направя разни врътки и да ги слея, ама малко ме мързи.
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
- Liberty
- Обратна връзка:
ОпитАха хората, не им се получи, пак по-добре от някои квартали на САЩ...Serious Sam написа:Искам да защитиш про-болшевишка.
Не знам, това е трудно дори за мен.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Ти не можеш да защитиш това, че си адекватен, какво остава да защитаваш нещо, което е на хиляди километри и достига дотук чрез филми и боклучава медияLiberty написа:Аз мога едновременно да защитавам

Иначе @Kaiser Kar, форумът беше убит от упадъка на списанието, админите и накрая довършен от волтажа. Соц мрежите нямат пръст тук.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Liberty
- Обратна връзка:
Ще възразя на горното. Истинският упадък на форума стана факт непосредствено след банването на Волтажа.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Не. Истинският упадък беше бавен и естествен процес, ускорен от това, че Волтажа беше оставен да вилнее безконтролно години наред, което отрови безвъзвратно атмосферата.
Банването на Волтажа беше просто рязката и хуманната смърт, която форума заслужаваше.
Сега, така да се каже, крачим из постапокалиптичния свят на PCM, където сме останали малцина живи, но всичките сме с някакви тежки деформации и не можем да се търпим един другиго. Пейзажът е пуст, вятърът носи само прахоляк и оставя послевкус на пепел, спомените за славните времена преди падението вече бледнеят и ние се лутаме безцелно из това сиво измерение по-скоро по навик и заради някаква протъркана от времето носталгия, която държи духа ни завързан за форума, наместо завинаги да продължим нататък към други пространства.
Банването на Волтажа беше просто рязката и хуманната смърт, която форума заслужаваше.
Сега, така да се каже, крачим из постапокалиптичния свят на PCM, където сме останали малцина живи, но всичките сме с някакви тежки деформации и не можем да се търпим един другиго. Пейзажът е пуст, вятърът носи само прахоляк и оставя послевкус на пепел, спомените за славните времена преди падението вече бледнеят и ние се лутаме безцелно из това сиво измерение по-скоро по навик и заради някаква протъркана от времето носталгия, която държи духа ни завързан за форума, наместо завинаги да продължим нататък към други пространства.
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
^^ Много поетично
Ама наистина май просто форумите не са това което бяха . Единствените живи такива в българското пространство са hardwarebg и за бг мама съм чувал
Обаче даже и те не са както едно време. Другите са някакви където 3-ма човека пишат веднъж в месеца, както е положението и тук. Тая година data.bg умря окончателно, там го има и моментът с дебилното отношение на хората които го държаха. Всеки път сайтът падаше, сега вече май няма изгледи да се появи някога.

Ама наистина май просто форумите не са това което бяха . Единствените живи такива в българското пространство са hardwarebg и за бг мама съм чувал

- Liberty
- Обратна връзка:
По едно време, някъде може би преди година и половина - две, точно в разгара на най-голямата онлайн цензура в соц. мрежи се бях наканил да пиша един съвсем сериозен пост на тема колко всъщност ценя РС Мания форума. Колко важни са форумите, защото те са места и общности, които са си наистина наши. И колко е важно да ги съхраним, защото са може би последния бастион на свободния интернет, където ние хората можем свободно да се изразяваме и да споделяме информация. После обаче затънах в спорове точно по този въпрос с хора като Морко, Княза и Ерик, които смятаха, че няма такова нещо като цензура, корпоративен монопол върху свободата на словото и изобщо причини за притеснение. И отебах.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Нямаме какво да губим, освен веригите си, точно така!Liberty написа:които смятаха, че няма такова нещо като цензура, корпоративен монопол върху свободата на словото и изобщо причини за притеснение. И отебах.

¯\_(ツ)_/ ¯
-
Liberty написа:По едно време, някъде може би преди година и половина - две, точно в разгара на най-голямата онлайн цензура в соц. мрежи се бях наканил да пиша един съвсем сериозен пост на тема колко всъщност ценя РС Мания форума. Колко е важни са форумите, защото те са места и общности, които са си наистина наши. И колко е важно да ги съхраним, защото са може би последния бастион на свободния интернет, където ние хората можем свободно да се изразяваме и да споделяме информация. После обаче затънах в спорове точно по този въпрос с хора като Морко, Княза и Ерик, които смятаха, че няма такова нещо като цензура, корпоративен монопол върху свободата на словото и изобщо причини за притеснение. И отебах.
Не съм участвал в такъв спор.
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Сейм. Но пък тая тема е като стар намачкан вестник за един изненадващо сходен типаж от хора, които не спират да си бършат гъзовете с него, въпреки че вече е използван, че и се чудят що са още по-осрани. И не помня кога последно съм виждал да става въпрос наистина за свободата на изразяване вместо опит за оправдание на собственото си лайнарско поведение, та доста е възможно да сме ти теглили една когато си мрънкял като вдовица за хуй по темата, но това за пореден път не ни поставя в диаметрално противоположно мнение, колкото и да ти се иска.Маце Борко написа:Не съм участвал в такъв спор.Liberty написа:По едно време, някъде може би преди година и половина - две, точно в разгара на най-голямата онлайн цензура в соц. мрежи се бях наканил да пиша един съвсем сериозен пост на тема колко всъщност ценя РС Мания форума. Колко е важни са форумите, защото те са места и общности, които са си наистина наши. И колко е важно да ги съхраним, защото са може би последния бастион на свободния интернет, където ние хората можем свободно да се изразяваме и да споделяме информация. После обаче затънах в спорове точно по този въпрос с хора като Морко, Княза и Ерик, които смятаха, че няма такова нещо като цензура, корпоративен монопол върху свободата на словото и изобщо причини за притеснение. И отебах.

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga