Някво AI, дето му вкараш каквито думи и фрази искаш и ти прави разни картини. Работи през дискорд бот. Ето някои от нещата, които ми нарисува:
black metal earth
тука вече реших да го напъна с kurt cobain drawn in the style of vladimir dimitrov maystora painting the girl with the apples
После реших да си направя нов уолпейпър за телефона cyberpunk girl portrait, dark purple, vr headset, neon background, photo realistic
дадох му да нарисува и боко тиквата creepy fat person portrait, pumpkin instead of head, no face, black suit
после си викам, аре стига с тия крийпи tryhard простотии и му дадох да нарисува един таратор yogurt cucumber dill cold soup (с команда tarator ми беше изкарало някакви рандъм работи)
по едно време се сетих за форома и реших да видя какво ще изкара с команда whiteface (ма малко скучно излезе)
едит: и последно, мисля, най-големия ми шедьовър cyber gladiator wearing bulgarian traditional clothes
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Midjourney
Публикувано на: 31 Авг 2022 10:32
Няколко folk/black metal обложки, които си генерирах, въртейки black metal cover/pines/field
Направо събскрайбнах за един месец на basic плана, че ми изтекоха trial опитите, а ми се играе още
Страшно е.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
vanmx
Публикувано на: 31 Авг 2022 14:34
Всичко това е изцяло компютърно генерирано от ключови думи ?
Gen.Toast
31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 31 Авг 2022 15:08
Аха, направо е страшно на какво са способни тия програми.
Ето какво даде една от по-напредналите версии на DALL-E преди няколко месеца за Ford GT40 Wagon:
middle earth, cosmic horror, lovecraft, the lord of the rings
donalnd trump riding a warhammer mech, giger vibes
wednesday frog as lovecraftian monster, cosmic horror
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 31 Авг 2022 16:01
Ибаси
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
vanmx
Публикувано на: 31 Авг 2022 16:48
Яко блек метализъм
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 31 Авг 2022 17:55
Има някъв фрий трайъл и ти дава ограничена бройка картинки. Не ми се дават 10/30 долара месечно засега, затова схемата е да си правиш фейк дискорд акаунти...а и без това ще ми писне след седмица
Докато цъках вчера, видях много детайлни команди от други юзъри, които вадиха ебати шедьоврите, та сега искам да задобрея малко и на втори поглед да видя какво мога да направя. Много интересно упражнение за мозъка и креативността като цяло.
Иначе е плашещо колко добре ги изкарва това АИ. Вчера някои от skilled юзърите в дискорд вадиха абсолютно фотореалистични снимки на хора
Морко, мега добри са! Установих, че с крийпи/хорър нещата се справя адски добре
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7925 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 31 Авг 2022 18:25
Бахти добрите, аз опитах няколко пъти ама не ми се получи достатъчно добре, че да го шервам.
Gen.Toast
31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 02 Сеп 2022 23:00
Почти забравих за любимата ми поредица от компютърно генерирани изображения:
Мисля че пак беше продукт на Dall-E или нещо подобно.
Това е нещо като арт-вариант на Туринг теста предполагам. Докато роботи не могат да правят огнено шоу по-добре от хора мисля, че съм в безопасност Макар че вече съм виждал синхронизирани дронове, които правят светлинно шоу в небето, така че...
В тази връзка. Момичето което отговаря за организацията на нашия бизнес и комуникира с клиентите наскоро получи похвала от клиент, че толкова бързо отговаря във Вайбър, че в първия момент я е помислил за бот.
Така е хора, живеем във времена в които "Помислих Ви за бот" е комплимент.
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 03 Сеп 2022 13:24
vanmx
Публикувано на: 06 Сеп 2022 14:58
Да,изродска работа е това нещо наистина. Аз си поиграх също, ама преди да успея да генерирам нещо дойстойно да се пейстне тука ми свършиха безплатните опити.
Жалко че някои ключови думички не могат да се използват, щях доста ефектни grindcore обложки да направя
Маце Борко
Публикувано на: 06 Сеп 2022 20:22
Бате, тва е царско за еротика и сърцето ми плаче, че всичко в тая връзка е баннато, такива девиации имах подготвени в главата си…
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 07 Сеп 2022 11:33
Маце Борко написа:
Бате, тва е царско за еротика и сърцето ми плаче, че всичко в тая връзка е баннато, такива девиации имах подготвени в главата си…
Тук е момента да разгърнеш креативността си и да заобиколиш ограниченията.
Аз изхабих няколко опита, докато успея да го накарам да нарисува следната комбинация: шарени горски поляни, Бамби, животинки, Христос разпънат на кръст, страдащ, гниещ. Някои думи свързани с разпване на кръст бяха забранени.
Накрая го нарисува де, ама беше някаква разочароваща лигня.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Маце Борко
Публикувано на: 07 Сеп 2022 12:13
Best I can do в момента, не е лесно:
и малко други работи:
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 07 Сеп 2022 14:35
Мочмета дайте акъл как да си направя фейк дискорд акаунти да го пробвам. Последно без телефонен номер отказваше да ме регистрира и му теглих една.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения