Аз лично след известна консолидация, в момента държа тези:

shub niggurat написа:в моето киберпънк бъдеще няма място за криптовалута
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
И аз, като последните дни е особено доходоносно - около 10 евро на ден. Пак не е като един ден през февруари когато за 13 часа направих 7 евро, но в общи линии в момента комбинацията от новия ATH на ETH и особено високите цени за гас от над 300 gwei са доста благоприятни, дано се позадържат преди да дропне EIP-1559.krriiissss написа:Аз само копам етериум.
shub niggurat написа:в моето киберпънк бъдеще няма място за криптовалута
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
С колко видеокарти копаеш?VALEN7INVS написа:И аз, като последните дни е особено доходоносно - около 10 евро на ден. Пак не е като един ден през февруари когато за 13 часа направих 7 евро, но в общи линии в момента комбинацията от новия ATH на ETH и особено високите цени за гас от над 300 gwei са доста благоприятни, дано се позадържат преди да дропне EIP-1559.krriiissss написа:Аз само копам етериум.
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
За какви пари я взе?VALEN7INVS написа:една, RTX 3070
Късметлия.VALEN7INVS написа:549 евро.
Безобразно е наистина, защото сайта от който я взех в наши дни същата ѝ искат 1349 евро.krriiissss написа:Късметлия.VALEN7INVS написа:549 евро.
От кой сайт я взе?VALEN7INVS написа:Безобразно е наистина, защото сайта от който я взех в наши дни същата ѝ искат 1349 евро.krriiissss написа:Късметлия.VALEN7INVS написа:549 евро.
ТоваGipo написа:Признавам си, едно време мислех криптовалутите за абсолютна простотия. Сега го мисля абсолютно същото, но вече ме е яд, че не съм задълбал, за да изкарам някой лев от тази простотия![]()
И за да не прозвучи грешно горното - кефя се, че изкарвате пари от това.