Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Окт 2017 20:51
И мен ме устройва живеенето в апартамент на тоя етап, като амбицията ми е дву/три-етажна къща с двор и басейн след ~10 години, живот и здраве.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Окт 2017 18:52
Имам нов кенеф, мочмета 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 12 Окт 2017 10:16
Честито, братленце Ма все пак - не забравяй къде се намираш - снимай го, дай да го оценим, ебати. Сложи си го на аватар, а-у, се едно не знаеш как стават нещата тука.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Окт 2017 17:38
нелегален написа: Днес научих че за някои софиянци, Плиска и натам също се води "Центъра"!  Аз съм несофиянец, живеещ в центъра на Софията и никога не съм считал Плиска за центъра, въпреки обширното понятие. За мен периметъра на центъра би трябвало да бъде от националния стадион до централна автогара, както и някакъв подобен периметър в посока север/юг
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Окт 2017 12:42
тоз хайчо, уж живял из европата и видял свят, пък толко смешно звучи като почне да се прай на гражданин 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Окт 2017 21:54
И в моето обкръжение доста често са ставали спорове кое е център на София (при това със софиянци), което винаги ме е изумявало. Как може изобщо някой да твърди, че центърът на София е нещо различно от това: https://ibb.co/dziYFm (около паметника Левски малко мръднах и кривнах извън булеварда  ) Явно всеки иска да се изкара, че живее в центъра или максимално близо до него. Което е тъпо, защото това не е кой знае какъв критерии. В северните си части, например, центъра е пълен ташак и много повече си предпочитам моя квартал (Белите брези) пред него. Също и готини квартали като Лозенец, Изток, Изгрев и т.н. бих ги предпочел пред голяма част от центъра.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Окт 2017 22:01
Няма по-тъжна сган от гордите "столичани".
Ако поне веднъж си излизал извън България, всички тия деления на варненци, бургазлии, пловдивчани и т.н. изглеждат смешни, а елитизмът на софиянци - направо карикатурно жалък.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Окт 2017 22:07
Аз в Англия леко забелязвах разни наченки на коментари тип Лондон vs останалата Англия.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Окт 2017 22:23
Аз винаги съм се радвал, че не живея в центъра, нищо, че съм кореняк софиянец. Просто съм твърде практичен човек. Няма как по-лошият въздух, безкрайният бетон и сгъчканите сгради, да ме накарат да се чувствам добре и да си кажа: "абе важното е, че съм в центъра, другите да го духат!". Моята приятелка е от центъра, направих я люлинчанка  . Докато не живеехме заедно и чистех компа от време на време и в него се събираше една ужасна черна прах. Абсолютно невиждана за моите компове в люлин. А относно деленията - за мен има само нормални вс. селяци (не селяни).
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Окт 2017 01:01
Маце Борко написа: Няма по-тъжна сган от гордите "столичани".
Ако поне веднъж си излизал извън България, всички тия деления на варненци, бургазлии, пловдивчани и т.н. изглеждат смешни, а елитизмът на софиянци - направо карикатурно жалък. Съгласен съм, но друга също много тъжна сган са засегнати провинциалисти когато стане въпрос за някакви чисто очевидни факти, като например, че в големите градове условията за живот са по-добри, хората са по-образовани и т.н. Любимото ми е когато използвам думата селянин в преносния ѝ смисъл (който вече е доста по наложен от буквалния) и някой вземе, че ми се засегне. Ами малко гузен негонен бяга ситуация, явно се припознават в това определение, но така е, истината боли Грам не съдя за това кой къде е роден, но чисто статистически съм преценил, че като цяло, повече се разбирам със софиянци и имам повече общи черти с тях (като има и страшно много изключения разбира се). И да, родното място има значение.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Окт 2017 01:06
Gipo написа: Аз винаги съм се радвал, че не живея в центъра, нищо, че съм кореняк софиянец. Просто съм твърде практичен човек. Няма как по-лошият въздух, безкрайният бетон и сгъчканите сгради, да ме накарат да се чувствам добре и да си кажа: "абе важното е, че съм в центъра, другите да го духат!". Моята приятелка е от центъра, направих я люлинчанка  . Докато не живеехме заедно и чистех компа от време на време и в него се събираше една ужасна черна прах. Абсолютно невиждана за моите компове в люлин. А относно деленията - за мен има само нормални вс. селяци (не селяни). Това мисля, че по-скоро зависи от това дали живееш на голям булевард или по-малка уличка. Аз съм от първите и наистина страшно много прах имам в нас. Компа като го отворя винаги е черен като катран вътре, прах по мебелите се събира за по-малко от седмица, направо е някакъв ужас. Пък в други апартаменти, в които съм живял и не са били на големи булеварди, не съм забелязал такива неща. Ако тръгна да си избирам апартамент, със сигурност няма да е на голяма на улица и още повече със сигурност няма да е на павета (както съм в момента)! Просто шума е ужасяващ.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Окт 2017 06:21
По стечение, винаги съм живял на някой булевард. Единственото, което откривам в компа е много малко домашна прах и котешки косми. Никаква чернилка като това чудо в центъра. Едно време като постоянно го правех курса люлин-центъра-люлин заради приятелката, ми беше направило впечатление, че в центъра винаги е с 2 градуса по-топло. Без майтап. Тръгвам от люлин на 20, там е 22. Тръгвам от там на 30, тук е 28...
@Der Meister - затова мой личен съвет е да използваш селяк/селтак. По-правилно е, а и няма да засягаш неправилните хора.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Окт 2017 10:50
Така е с температурата в центъра. Има по-малко озеленяване, напича се много, а най-вероятно и газовете на автомобилите участват в цялата схема. Лятото като хвана автобус от Редута, която е и относително на високо, до Орлов мост, има много осезаема гореща вълна, която ме облива при стъпването ми на спирката.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 28 Окт 2017 16:44
драсвам ред, просто да вдигна темата. забавят се нещата в тоя форум, момчета, стегнете се ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
Gen.Toast
|
 |
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Окт 2017 15:31
Само хомосексуалните шв*ди могат да направят игра по Волфенщайн, където ако убиеш Хитлер губиш играта. шв*ция и к*нада трябва да бъдат затрити от лицето на земята (или поне развлекателната индустрия)
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Окт 2017 09:27
Gen.Toast написа: Само хомосексуалните шв*ди могат да направят игра по Волфенщайн, където ако убиеш Хитлер губиш играта. шв*ция и к*нада трябва да бъдат затрити от лицето на земята (или поне развлекателната индустрия) Батко, освен да ти предложа и на тебе...?
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Окт 2017 11:36
Снощи брутално си олях лаптопа с вода, направо се образува цяла локва по бюрото и на пода долу. Викам си майка му дейба, изключвам всичко от кабелите, почвам да бърша, да попивам, даже го духам със сешоара на приятелката, батерията и тя се намокрила и цяла вечер седя с главата надолу. Сега реших да го проверя как е, сглобявам си му батерията, натискам пауър копчето, ама кур. Включвам и зарядното(дето същ се беше намокрило и вече изсъхнало, без поражения, надявам се), пак натискам копчето и кур, не пали. Ще се ходи по сервизи май. 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Окт 2017 12:29
Много скапано, аз неотдавна си бутнах чашата с мляко с какао на клавиатурата. Ама не е лаптоп, щях да се изям от яд на твое място.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Окт 2017 14:50
Gipo написа: Много скапано, аз неотдавна си бутнах чашата с мляко с какао на клавиатурата. Ама не е лаптоп, щях да се изям от яд на твое място. Аз най-много се надявам да няма нужда от някакъв скъп ремонт или направо нов лаптоп. Сега търся някакви сервизи из центъра и ще видя какво ще кажат от там. И не мисля, че има място за сравнение при положение, че една клавиатура е около 50 кинта, а ремонта на лаптоп почва от няколко стотин. 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Окт 2017 15:39
Да бре, знам, че няма база за сравнение. Още повече, че моята клавиатура е механична и... просто я измих  и сега и няма нищо
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|