Автор |
Съобщение |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 28 Юли 2016 23:18
нелегален написа: -Stormrаge- написа: Кой е този? https://www.youtube.com/channel/UCZN0QS ... A_-7UqdRaQhttp://vbox7.com/user:ludia_reporter?pos=snХвана някви на калъп на плажа в Слънчака  Ама изтри клипчето от фейса от там беше шота  Иначе клиповете му са доста фън. denik написа: Сторм, https://www.torrentleech.orglegit e май ползват CMS като на Замунда (с всичките му тъпотии), но поне е поддържан и има къмюнити за рег ключ ползвай KICKTHATASS Мерси, регнах се ще го прегледам.
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2016 06:39
За същите кифли, дето ги е гнус от косми и заради тях половината мъже са голи охлюви + със скини дънки ли става въпрос?  Ми по-добре въпросните кифли да ги пратят в казармата, за да свикнат на косми и миене на кенефи.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2016 20:52
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Юли 2016 09:13
Моят ли? От галерията с аватари на форума е, щото форумът беше/е бъгав и не даваше да си кача аватар от компа, никой не можа да го оправи месеци и избрах нещо рандъм. Скоро не съм се и пробвал да си кача аватар, надявам се, че форумът ще падне за пореден път, ама вече никой няма да го вдигне и ще се приключи веднъж за винаги 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Юли 2016 20:41
Този уикенд бях на язовир Искър и искам да споделя, че това е едно от най-тъжните места, които съм виждал.
Става дума за "задната" страна на язовира, където има лесен достъп до брега и се използва за къмпингуване. Уникално красиво място и страхотна природа, но абсолютно и тотално осрано от всички. По-мръсно място сред природата не бях виждал досега в живота си. Гмеж от всякакви боклуци абсолютно навсякъде.
Някакси странно звучи на пръв поглед, защото "палатковите" хора пазят природата чиста. В интерес на истината се оказа място, пълно с чалга, турци и цигани (предполагам от района), които го използват за уикендските си почивки. Типичният профил - дънене на чалга от 20-годишните Беемвета до зори, оригващи се по-силно от мъжете жени, изкуствен интелект по-нисък от този на тапет и т.н. и т.н. Вбесяващо беше, че тия хора просто оставяха една абсолютна мизерия след себе си - бутилки, найлони и т.н. Цялата брегова ивица в района, в който бях, си беше едно сметище.
Жестоко НЕ го препоръчвам като място, което да посетите. Трябва да се вдигне шум около този проблем, но за жалост дори и да се организира едно масово почистване, след 1 година ще си стане същата гняс отново.
Тъжно, наистина.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Авг 2016 23:20
нелегален написа: Вече осем години сме под ГЕРБ, такъв тип вулгаризация на обществото е напълно очаквана и е само върхът на айсберга. Такива изцепки вече започват да се случват и в самата София, в квартали, които допреди няколко години си бяха напълно цивилизовани. Дори не е нужно да са циганите, дори и бели го правят. Също така доста престъпници са на свобода, изкарали само леки присъди - очаква се, защото именно такива хора поддържат властта с вота си. Бях тръгнал да пиша сутринта ама нещо не довърших поста. Та с тези изказвания много ми напомняш на един мой познат,който работи в заложна къща, върл Левскар, и е от другата крайност. 50% от постовете му във фейсбук са на тема псуване на комунистите, 20% цитиране на всяка една простотия на ББ, други 30% за футбола, най-вече възхвалявване на Левски/псуване по ЦСКА/Лудогорец/"Домуса" и другите 20% са някакви рандом работи. Последно време май не е много фен на ББ заради машинациите във футбола, в който се въвлече като обяви че ще подкрепя Ганчев или някакви такива. Та мисълта ми е, че и аз не съм фен на ГЕРБ, но пък и определено не мисля, че са най-голямото зло, както го споменаваш във почти всеки твой пост на подобна тематика.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Авг 2016 23:42
Най-голямото зло на този свят е човешката природа. Също така е и най-голямото добро.
няма герб, мерб, комунисти, комсомолци
Ко прайм?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Авг 2016 07:20
що на началната страница има новина за премиерата на асасинс крийд 3 ... от 2012-та година ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Авг 2016 15:58
И преди са се появявали новини на по няколко години, нещо си е от сайта.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Авг 2016 20:06
Gipo написа: В Швейцария конкретно казармата е на следния принцип - качваш се на колелото и отиваш в най-близкото поделение (в града ти), където оставаш уикенда, служиш и после си тръгваш. И така не ти отнемат възможността да учиш/работиш/просперираш. Всичките им граждани до определена възраст(примерно 35, нещо такова) са част от "армията" на държавата, по-възрастните са от запаса. Покрай втората световна са построени толкова бункери, че цялото население на страната да може да се скрие в тях. Те се поддържат до ден днешен. Сега сравнете горепосоченото с нашата казарма, в която разни отрепки си изкарват насажданите комплекси през първите им 18-20 години върху други хора. Пари за куршуми няма, обучението по стрелба е на ниво сричане(и то в случай, че поделението има пари за боеприпаси). Ядеш лайна, по цял ден правиш и ти правят простотии. Подготовка по самоотбрана... на ниво ясла. И при положение, че знаете, че при възобновяването на казармата в БГ нещата ще са абсолютно същите като преди - с кой акъл изобщо го коментирате това. Говорите принципно, ама айде замисляйте се малко. По времето на родителите ни е било по-добре, ама тогава пък е била твърде продължителна. Хм явно съм бил в голяма заблуда относно швейцарската казарма. Не знам защо винаги съм си мислел, че там си има баш казарма. Така както го описваш звучи доста приемливо от моя страна... но си остава проблема, че е задължително, което няма как да приема 
|
|
|
|
 |
venenum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 04 Авг 2016 19:47
http://static-cdn.arte.tv/static/wacken2016/de.htmlМомчета на линка по-горе днес от 22:30 ще има стриин на последния концерт от турнето на Iron Maiden за тази година. Като цяло предават целия фестивал Wacken от Германия,почна още от 16;00,и има някои доста интересно групи. Ако се включвате чак сега,това означава,че за съжаление сте изпуснали Saxon. Ако някой преди това е писал за този стрийм,се извинявам предварително. Иначе приемам само благодрности. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
venenum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 04 Авг 2016 23:57
Аз се отвратих на Panzerballett и другите не ги слушах въобще. Иначе концертът беше добър.Не изсвириха моите най-любими песни,но изсвириха най-известните си такива...Може би заради лайв стрийма,за да може повечето хора да се изкефят. Не се оплаквам въобще,този път чувах и китарата, и вокала, и можех да разпозная коя песен се свири 
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Авг 2016 13:39
Храната в казармата може да е гадна, но за сметка на това е малко.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Авг 2016 13:58
Нещо много забавно с казармата - няма значение колко кг влизаш(60 или 120) - всички са излизали ~80кг  . Това съм го чувал от всеки, който е бил в казармата.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Авг 2016 15:28
Един познат, малко по-голям от мене, попринцип си е с добра физика изкара два тура в Афганистан и на двата момента и на снимките, които постваше във фейсбук от там някакъв очевидно по-висшестоящ си беше бая разплут.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 07 Авг 2016 00:01
Много свинско и пилешко + сол е причината Ама може и да е прекалявал с ябълките ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 07 Авг 2016 14:59
нелегален написа: Аз написа: Много свинско и пилешко + сол е причината Че нима в изпепеляващия афганистански климат дори биха предлагали такова хранене на войниците? В пустинната жега не се яде месо - това и децата го знаят.  По неговите думи не било много по-различно от българското лято щом свикнеш веднъж и се климатизираш, също така имали всякаква храна, най-вече американски произход, разбира се 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 07 Авг 2016 23:06
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Авг 2016 07:22
Афганистанското лято, да не кажа по-леко, но със сигурност не е по-тежко от нашето. Пустинния климат прави по-търпими жегите, пък били те и 45градуса, поради липсата на влага. Приятел, който живее във Вегас ми е разправял. Тук се потиш непрекъснато, губиш вода и лепнеш. Цитат: Хм явно съм бил в голяма заблуда относно швейцарската казарма. Не знам защо винаги съм си мислел, че там си има баш казарма. Така както го описваш звучи доста приемливо от моя страна... но си остава проблема, че е задължително, което няма как да приема Типичния българин, можеби? Никой не може да те принуди да правиш нещо, демокрация, знаеш си правата. Ама задълженията не си знаеш, не си знаеш, че има и такива. Ама, ако някой ти потъпче правата, ореваваш всичко наоколо, ако те принудят да изпълниш задълженията си, пак ореваваш всичко. Свободата е опасно нещо, така че трябва да я разпределяме внимателно. Иначе, как сте момчета? Нещо наскоро пак се беше наебал форума и не съм влизал, ама виждам, че гипката и хайчо поддържат огъня, браво за което. Историйката на Деник за циганията ме погнусява, но не и учудва. Народът масово е затъпял, отместил се за малко изпод ботуша, и шумно избива комплекси. Дори в болница, където очакваш промяна, притеснени роднини а у, са си все същите лайна. Както от пациенти, така и от роднините им. Доста грозно.
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Авг 2016 09:09
Забавни коментари под ревюто на This is the police
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|