Kaiser Kar написа:Вий, врагове на народа, излязохте извън темата
Вий сте от тез орааа дет сте за затворааааа
Аз ше съм диверсант.
Kaiser Kar написа:Вий, врагове на народа, излязохте извън темата
Kaiser Kar написа:Вие няма да получите своето място в Комсомола!

Vermic написа:Вие знаете ли въобще какво е комунизъм и социализъм?
Vermic написа:И къде сте виждали комунизъм![]()
Vermic написа:Защото аз знам трима комунисти само дето нито един от тях не успя да покаже потенциала на комузнима.
Бате Тошо написа:Аз ще съм агент.
Serious Sam написа:Vermic написа:Вие знаете ли въобще какво е комунизъм и социализъм?
С впечатленията които имам - определено и на представа си нямат. Впрочем съм сигурен, че за повечето (изключвам мен и теб, понеже съдейки че задаваш въпрос явно разбираш тея работи) комунизма и социализма се изчерпват с думите Ленин, Сталин, СССР и Живков.
Serious Sam написа:Vermic написа:Защото аз знам трима комунисти само дето нито един от тях не успя да покаже потенциала на комузнима.
Маркс, Енгелс и ...?
Алминатора`` написа:ВЕРМИК!
И Ерик е адски прав, тия глупости как никой не знаел какво е истински комунизъм ги бръщолевеше Ледник преди 4 години. Така че tits or GTFO.
чукам, влизам, гледам заключено
INFLICTED написа:Аз ще ходя до магазина за безалкохолно. Някой иска ли нещо?
INFLICTED написа:Аз ще ходя до магазина за безалкохолно. Някой иска ли нещо?
Ред написа:INFLICTED написа:Аз ще ходя до магазина за безалкохолно. Някой иска ли нещо?
2 дъвки ТУРБО
Kamelot написа:Ред написа:2 дъвки ТУРБО
2 дъвки Шок за мен
Captain Hero написа:Serious Sam написа:С впечатленията които имам - определено и на представа си нямат. Впрочем съм сигурен, че за повечето (изключвам мен и теб, понеже съдейки че задаваш въпрос явно разбираш тея работи) комунизма и социализма се изчерпват с думите Ленин, Сталин, СССР и Живков.
Пропускаш това, че да си фен на комунизма и да обясняваш наляво и надясно как никой не разбира същността му и го псува безпричинно беше модерна псевдоинтелектуална дейност за глупаци преди около 4 години, когато и ние бяхме на по 14-15. Няма да е хубаво за теб сега да покажеш умствен капацитет на нашето тогавашно равнище, тъй че си спести глупавите обяснения и когато Вермо евентуално ти отговори, не пиши повече.
Щото тия с представата за комунизма най ги обичам.
Serious Sam написа:Аз не съм фен, а привърженик. Това първо. Второ, за разлика от хората с които съм говорил на тази тем, аз си имам собствено мнение. Не съм тръгнал да си вея байряка, но ще го направя нарочно - ще ми обясниш ли разликата между марксизъм и марксизъм-ленинизъм?
Ред написа:Serious Sam написа:Аз не съм фен, а привърженик. Това първо. Второ, за разлика от хората с които съм говорил на тази тем, аз си имам собствено мнение. Не съм тръгнал да си вея байряка, но ще го направя нарочно - ще ми обясниш ли разликата между марксизъм и марксизъм-ленинизъм?
Едната философия е малко по-тъпа и обречена от другата![]()
Хората не са равни.