Сега си пия бира/червено вино един-два пъти седмично, ама вече нямам търпение да се възстановят нещата и да почна да ходя пак по дискотеките. Дето един приятел вика, само за това ще си сложа ваксината

Парадоксално, ама на първият локдаун се стегнах вкъщи и си правих домашни тренировки със собствено тегло и дъмбели и лятото имах най-добрата визия от доста време насам. За съжаление есента-зимата сега пак качих нещо ама сега се стягам и ще правя същите неща като миналия, за да може това лято да съм в още по-добра форма и се надявам за първи път да изкарам и плочките и релефаdenik написа:Бе аз от началото на пандемията миналия март рязко съм спрял да пия. Студените месеци като не може да се излиза, няма заведения и гоститата по приятели са максимално ограничени, почти не намирам опции за пиене. А вкъщи по принцип не пия (щото не ме кефи, а и щото вкъщи се отрязвам много лесно). Като изключа лятото, което обаче също беше доста по-слабо от преди, почти не съм консумирал алкохол през последните 10тина месеца. И ми е доста ок де, дори свалих няколко кг от това (като не се наливам с бири почти всяка вечер).
Ма иначе нямам търпение и аз да изляза и да се наляскам като хората
Не можеш да умреш от това, марихуаната няма свръх доза, за разлика от повечето наркотици. Затова е и велик наркотик! Най-много да ти е лошо ден-два и да драйфаш яко. Аз пия всеки ден поне една бира с вечерята си, така че може да се каже, че пия всеки ден. Ако съм в компания си се оливам, ма ебал съм го за кво живеем, ако на 30 станем сериозни и спрем с купоните.iddqd написа:нз за алкохолх ала преди 3 4 дена си направих кекс с 35 г джойнт и пе едно време си мислих, че може да умра, не можех да си налея вода дори да пия. Сабудих се на следващия ден и не помня как е минал деня ама не съм излизал явно съм лежал цял ден почти и спал още една нощ докато стана горе доло адекватен
Der Meister написа:Не можеш да умреш от това, марихуаната няма свръх доза, за разлика от повечето наркотици. Затова е и велик наркотик! Най-много да ти е лошо ден-два и да драйфаш яко.
Не, не, не... нещата всъщност са изцяло в твоята глава.Der Meister написа:Това е в твоята глава. Аз не виждам нищо лошо, хипарско или деградиращо човек на 30 да продължава да се забавлява, особено ако е сингъл. Ти спря ли купоните? Защото много мои познати, които са сингъл спряха и са от от вкъщи до работа и обратно.
Маце Борко написа:Не, не, не... нещата всъщност са изцяло в твоята глава.Der Meister написа:Това е в твоята глава. Аз не виждам нищо лошо, хипарско или деградиращо човек на 30 да продължава да се забавлява, особено ако е сингъл. Ти спря ли купоните? Защото много мои познати, които са сингъл спряха и са от от вкъщи до работа и обратно.![]()
Аз само ти казах, че начинът ти на изразяване - особено пък с тия удивителни в края на обикновени съобщителни изречения - предизвиква определено впечатление у четящия.
Не помня да съм създал асоциация между хипитата и декадентското, всъщност не съм намекнал дори какво мисля за хипитата, лоши ли са и т.н. После пък тая тирада кой как се забавлявал, особено пък ако е сингъл - пичага, какво общо имам аз с това? Някакви твои си тиради и проблеми, подобно на тия със софиянците и провинциалистите.
Не давам наклон никому, аз самият се занимавам с безброй глупости и въпреки че не го разбирам това с баровете, дискотеките и липсата на особен контрол при ежедневното пиене като някакъв повод за гордост - независимо от възрастта - абсолютно не ми дреме кой какво прави и как го прави, живи и здрави да сте всичките.![]()
Виж, като ме хване скомината от начина ти на изразяване обаче...
+1Gipo написа:Аз съм все така 100% наркотично девствен
Отварям поле за дискусия, тъй като нямам идея какво ти се върти в главата, казвайки, че моето мнение било хипарско. Реално, казваш нещо, после твърдиш, че нищо не си казал.Маце Борко написа:Не, не, не... нещата всъщност са изцяло в твоята глава.Der Meister написа:Това е в твоята глава. Аз не виждам нищо лошо, хипарско или деградиращо човек на 30 да продължава да се забавлява, особено ако е сингъл. Ти спря ли купоните? Защото много мои познати, които са сингъл спряха и са от от вкъщи до работа и обратно.![]()
Аз само ти казах, че начинът ти на изразяване - особено пък с тия удивителни в края на обикновени съобщителни изречения - предизвиква определено впечатление у четящия.
Не помня да съм създал асоциация между хипитата и декадентското, всъщност не съм намекнал дори какво мисля за хипитата, лоши ли са и т.н. После пък тая тирада кой как се забавлявал, особено пък ако е сингъл - пичага, какво общо имам аз с това? Някакви твои си тиради и проблеми, подобно на тия със софиянците и провинциалистите.
Не давам наклон никому, аз самият се занимавам с безброй глупости и въпреки че не го разбирам това с баровете, дискотеките и липсата на особен контрол при ежедневното пиене като някакъв повод за гордост - независимо от възрастта - абсолютно не ми дреме кой какво прави и как го прави, живи и здрави да сте всичките.![]()
Виж, като ме хване скомината от начина ти на изразяване обаче...