mrsbadtrip написа:
не съм и лесбийка даже, просто понякога съм с жени, за разлика от вас.
мхм
ай стига вече
не знам ти как го осъзнаваш, но наричаш "сладурковци" хора с по около 5 години по-големи от теб
поне при мен са 5 години
което са си годините от средното до пълнолетието
или едно висше че и магистратура
как да те взема насериозно, като си ми непълнолетно момиченце, което обува токчетата на мама и се мисли за голямо?
не ни интересува каква си, няма ли да разбереш?
пиша в този форум много повече от теб и почти никой тук не знае годините ми, сексуалната ми ориентация, IQ точките ми, дали съм арт и колко дълбокомислен, плиткомислен, измислен или недоизмислен съм
единственото което форумци знаят за мен е че съм арогантен
а тези от тях които ме познават на живо даже и това не знаят
щото си във форум, в който никой не го ебе за теб и училищните ти драми, набий си го в главата
досега ти обяснявах как никой не го интересува, ти в последния си пост ми хвърли как се хващам за същото, което са шегите че си измислена 17 годишна тъпа, дразнеща арт-лесбийка, все едно умира целия форум затова да говори
не, пикло,
ТИ умираш затова да говориш, а аз за 15-ти и последен път ти обяснявам как
никой не го еня за изумителните ти лични качества, които никоя друга 17 годишна дрисла никъде по света не притежава, и никой никъде не е виждал такава като тебиначе не си 17 годишна лесбийка, само от време на време лижеш пички и то дотолкова, че да седнеш да ми даваш на мене акъли и напътствия как става работата
нз дали осъзнаваш абсурда въобще
все едно сестра ти да седне да учи баща ти как се правят деца
как да не те нахраня после
та аре спри се
пръж сеестествено и няма да получиш негативно отношение от мен, обещавам
ма недей ми се прави на оборотна, моля те