Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 18 Апр 2010 18:41
lol hah Аз съм далеч от лилавото! Ей тва русото девойче си ме е аресала и й поисках да ми прати да разгледам нейни снимки. Просто тоя, лилавия пич ми направи впечатление. 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 18 Апр 2010 19:06
Цитат: Ей тва русото девойче си ме е аресала Failed you have again.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 18 Апр 2010 19:15
А тъкмо започвах да се питам кое те прави толкова тъп...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 18 Апр 2010 19:19
Има някакъв нечовешки чар в русокосите момичета, не знам защо... 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 18 Апр 2010 19:26
и в Грациела имаше 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 19 Апр 2010 15:58
http://www.youtube.com/watch?v=CETTZpsY ... re=relatedАбе само на мен ли единия пич ми напомня на Уидоумейкър? 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 19 Апр 2010 22:08
WTF Ше праят филм Hobo With A Shotgun по грайндхаус трейлъра 
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 19 Апр 2010 22:10
People are strange when you're a stranger.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 19 Апр 2010 22:26
Faces look ugly when you're alone
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
Хърфордиан
|
 |
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 19 Апр 2010 22:30
Women seem wicked when you're unwanted...
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 19 Апр 2010 22:32
Streets are uneven when you're down.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 19 Апр 2010 22:37
Right, отпечатах си образа на педобеър. Утре ще си го рисувам върху китарата 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Хърфордиан
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 19 Апр 2010 22:41
Дади написа: Right, отпечатах си образа на педобеър. Утре ще си го рисувам върху китарата  Combobreaker. :/
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 19 Апр 2010 22:45
Дори не знаех, че правите нещо  Просто исках да се похваля 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Хърфордиан
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 19 Апр 2010 23:28
00:27 - Есе, есе, есе, есе, есе... x.x
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 20 Апр 2010 07:58
WidowmakeR написа: Какво би накарало момче да носи лилави обувки?  Ами много просто. Лилавите обувки се връзват с лилавата блуза, а тя пък е лилава, защото това беше най-модерния цвят тази зима  . Иначе е факт, че е толкова нежен, че какъвто и цвят да беше сложил, все щеше да е като жена.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 20 Апр 2010 07:59
Сере ми е, сере ми се, сере ми се... А трябва веднага да излизам 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 20 Апр 2010 08:32
леле, остават броени дни до края на училището.  а аз пак не ходя на училище...  много съм тъп значи
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 20 Апр 2010 09:10
броени дни два месеца   widow ти кой си това нещо с лилавото е малко...странно. Широка талия и тесни рамене...хм. Няма цици. Деба. Просто деба.
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство. Публикувано на: 20 Апр 2010 12:05
Моридин написа: Сере ми е, сере ми се, сере ми се... А трябва веднага да излизам  Такива моменти са мнооого гадни 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|