Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Мама Публикувано на: 21 Яну 2012 23:52
кога за последно се обърнахте към жената, дала ви живот, с "мамо" без да имате никакви специални (подлизурковски и мазни) намерения? кога я целунахте за последно? каква е ролята на тази жена в живота ви?
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: Мама Публикувано на: 22 Яну 2012 00:14
Майка ми... е много голяма, копеле. Тя е човекът, който най-много ще ми липсва някой ден. От стотиците начини, по които се е опитвала да ме направи човек, половината аз съм ги провалил като бясно и неволно разлигавено от същата тази прекрасна и любяща жена тъпо лапе. И като вече пораснал, осъзнал колко ценно е всяко познание и колко безмилостен може да бъде живота, съжалявам за всеки един от тях. Другата половина не сварих да я проваля, и съм й дълбоко благодарен за всичко. Искам някой ден да спра да й благодаря просто с "благодаря ти, маме", и да взема да и сбъдна някоя мечта. Да я заведа на екскурзия някъде. Тя иска да види Барселона. Дано успея поне тази радост да и подаря.
п.п. Не осирайте тази тема, двем.
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мама Публикувано на: 22 Яну 2012 00:21
тази вечер изпържих картофи на мама. 
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: Мама Публикувано на: 22 Яну 2012 00:50
Гледам по-честичко да звъня на родителите ми, ей тъй да ги чуя какво правят, живи ли са, здрави ли са. Защото ако не бяха те, едва ли щях да стана и 10% от това, което съм днес.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Мама Публикувано на: 22 Яну 2012 02:55
Аз живея с наще, така че го казвам минимум по два пъти на ден в компелкт с "татко" ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Мама Публикувано на: 22 Яну 2012 04:50
Стремя се винаги да показвам обичта и признателността си към родителите ми (макар че не винаги успявам), защото винаги са ме подкрепяли за всичко. Никога не са ме ограничавали и спирали да правя това, което харесвам. Смея да твърдя, че от тях получих най- доброто, което едно дете може да иска от родителите си. Въпреки това, като че ли съм бил винаги по- близък с майка ми. Може би защото баща ми откакто се помня все пътува по корабите и по половин година не си е вкъщи, или може би защото както във всяко семейство има проблеми, то и при нас те не отсъстваха в един даден период. Но винаги съм се възхищавал на силата на майка ми: още докато беше на работа винаги носеше по 100 дини под една мишница, и винаги и оставаше време за мен. Въпреки всички проблеми, които сме имали и за миг не съм я видял да се предаде. И като си помисля колко пъти се е случвало да се скараме и да се развикам за някакви пълни простотии, си давам сметка какъв тъпанар съм бил и как тая жена с нищо не ми е виновна, за да и крещя. Благодаря и за подкрепата, която ми е била, и продължава да бъде. И се надявам, както Рийд е обещал на своята майка да я заведе в Барселона, и аз да мога да изпълня 2-те си обещания към нея: 1. Къщичка на брега на морето и 2-ро Билет за първи ред на Миланската Ла Скала, където дай боже да може да ме гледа как играя 
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мама Публикувано на: 22 Яну 2012 11:33
И аз съм все още с нашите, все пак си уча, хах, и винаги съм им казвал "мамо" и "тате". И двамата са готини хора, но са много често нервни, главно заради сестра ми, която е дълбоко в пубертета и се изгражда като една тъпа кифла. Хубаво ми е, че получавам собствени пари сега като работя, мога да им правя подаръци по разни поводи. Пък за екскурзии, те постоянно ни водят я в Гърция, я в Италия, Турция, Австрия. Подкрепят ме във всичко, което захвана както могат. Наскоро се прибрах с цветя за майка ми по повод това че бяха ми пратили клипчета на раждащи жени  Благодарих и, че си е причинила подобно нещо за мен, тя падна от смях. Много истинско. 
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Мама Публикувано на: 22 Яну 2012 11:38
Е, че аз винаги така си се обръщам към нея.. или поне с русенското ма'о. Баща ми адресирам с баща. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Мама Публикувано на: 22 Яну 2012 12:10
na mama i vikam leidi, na tate SIR A NA VASHTE MAIKI IM GO SLAGAM 
|
|
 |
mrsbadtrip
|
 |
В момента играе: call of duty 4, skyrim, worms, sims, psp3, frogger, wow and nfs
|
|
Заглавие: Re: Мама Публикувано на: 22 Яну 2012 16:16
Гюнай написа: A NA VASHTE MAIKI IM GO SLAGAM  стига насирал, бе... днес си я погушках в пристъп на топли чувства, иначе често я разочаровам неизбежно, уви. сега мисля и аз да й сготвя, щото ми стана миличко от Калоян.
___________________________________ hep sonunda kendimi vurdum.
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Мама Публикувано на: 22 Яну 2012 17:18
Майка нямам от много време, за съжаление 
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мама Публикувано на: 22 Яну 2012 19:56
High_voltage написа: хм-хм, твърде много фалшивост в някои от излиянията досега. Може би наивно очаквам хората да се разкрият наистина в онлайн форум. Посочи и докажи, или си затваряй човката. Цитат: Обичам майка си, просто защото не мога да не я обичам. Психологически комплекс. Наричам я "мамо" по навик. Това е тъжно. Какво (не) ти е направила? Нали очакваш хората да се разкрият тука. Защо се криеш?
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Мама Публикувано на: 22 Яну 2012 19:57
ИСКАМ МАМА ДА МЕ ГУШНЕ
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мама Публикувано на: 22 Яну 2012 19:58
а уй не щеш ли 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|